Αλέξης Σαββόπουλος

Αρης: CAS, μεταγραφές, Καμαρά, ανανεώσεις και όχι μόνο

Σε μια καθοριστική και «γεμάτη» εβδομάδα πιθανών εξελίξεων σε πολλά μέτωπα μπαίνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε μια εξόχως κρίσιμη και σημαντική εβδομάδα εισήρθε ο Άρης, δέκα μέρες περίπου πριν την επιστροφή στο γήπεδο και την έναρξη της προετοιμασία για τη νέα σεζόν. CAS, μεταγραφές, ανανεώσεις, Καμαρά είναι μερικά μόνο από τα θέματα της γεμάτης ατζέντας των κιτρινόμαυρων.
Καταρχάς θυμίζουμε ότι στις 10 Ιουνίου εκπνέει η νέα καταληκτική ημερομηνία που έδωσε το CAS για την έκδοση απόφασης για τον Ντουρμισάι.

Η προ ημερών ποινή στην ΕΠΟ με μερική αναστολή ίσως αποτελεί προπομπό καλών ειδήσεων και για τον Άρη που ούτως ή άλλως βγάζει για το θέμα μια αισιοδοξία το τελευταίο διάστημα. Μια θετική απόφαση μέσα στην εβδομάδα θα θέσει σε πλήρη ισχύ τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη που ήδη τρέχει μετά τα σημαντικά ραντεβού στη Μαδρίτη.

Στη λίστα του Μπούργος και των ανθρώπων του Άρη βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές τόσο από την Ατλέτικο όσο και συνολικά από την ιβηρική χερσόνησο. Σε περίοπτη θέση του όνομα του Ροντρίγκο Ρικέλμε που αποτελεί βασική επιλογή για τα… φτερά της επίθεσης και του Σαντιάγκο Αρίας για το δεξί άκρο της άμυνας μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία του Σούντγκρεν με την Μακάμπι Χάιφα που αφήνει… μόνο του στο δεξί άκρο τον Εμπακατά. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις όπως οι Καμέγιο, Μογιέχο, Πάουλο από τους ροχιμπλάνκος, ο Μαρμόλ από την Μπαρτσελόνα Β και μένει να δούμε ποιες από αυτές είναι εφικτές και ποιες ανέφικτες. Μια στόχευση πάντως σε Ρικέλμε και Αρίας φαίνεται να υπάρχει…

Σε φάση αποσαφήνισης θα μπει και το θέμα του Αμπουμπακάρ Καμαρά για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Μια ενδεχόμενη πώληση του Μαυριτανού ενδεχομένως να αλλάξει τα δεδομένα τόσο οικονομικά και αγωνιστικά. Οικονομικά γιατί υπάρχει μια ρήτρα 6εκ ευρώ αλλά και η… Φούλαμ με την οποία είχε συμφωνήσει το περασμένο καλοκαίρι ο Αρης σε μακροπρόθεσμη καταβολή των 3,5 εκ ευρώ. Ακόμη και να μην… πιάσει τα 6εκ ευρώ της ρήτρας, τα χρήματα που θα αξιώσει ο Άρης από τους ενδιαφερόμενους είναι τέτοια που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα. Στο κομμάτι των πιθανών πωλήσεων θα υπάρχουν γενικά εξελίξεις αφού σήμερα προκύπτει από την Αργεντινή ενδιαφέρον της Τάγιερες για τον Ματέο με δηλώσεις του ίδιου του προέδρου της και μένει να φανεί πόσο σοβαρό είναι για ένα παίκτη για τον οποίο ο Άρης έχει κάνει μια πολύ σημαντική επένδυση.

Μην ξεχνάμε τέλος, ότι λίγες μέρες πριν από την επίσημη πρώτη της νέας χρονιάς θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν μετά τον Κουέστα από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Ματίγια, Γκάνεα, είναι δυο περιπτώσεις που θα τρέξουν με την Ραπίντ να πολιορκεί εσχάτως τον Ρουμάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x